YANBOLU GENÇLİK SİTESİNE HOŞGELDİNİZ.......
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AŞK MESAJLARI

AŞK MESAJLARI Empty AŞK MESAJLARI

Mesaj  moderatör Paz Nis. 12, 2009 6:40 pm

her seven adsız bir kahramandır ve insan sevebildiği kadar insandır

yaşamak özlemsiz,özlem sevgisiz,sevgi sensiz olmaz.Unutmakisevmek daima beraber olmak değil,sensizken bile seninle olabilmektir...Şimdi yanında değilim belki ama özlemim, sevgim hep seninle...

sen en büyük sevgiyi hak edecek kadar mükemmel,ama herkesin sevmeyi hak edemeyeceği kadar özelsin.

sevmek göz yaşı değildir akıp gitmez,bir mevsim değildir gelip geçmez,sevmek bir ömür değildir,ölünce bitmez

her yağmur bir göl bulur kendine,her yeşil bir dal,her deniz bir martı,her güneş bir kuytu bulur kendine.Ben senden başka sen bulamam, iyi bak kendine

seni sevdiğim kadar yaşasaydım,ölümsüzlüğün adını aşk koyardım

sen bilmediğim düşler arasında,uzaklarda ve kimsenin duymadığıbir çığlıkla daldın içime ve ben seni yaşıyorum

ansızın uyanırsan gecenin bir yarısında,gözlerin dalarsa sonsuz karanlığa,bir sıcaklık duyarsan üşüyen avuçlarında, bil ki seni düşünüyorum

sana bahçeden gül değil güneşten atom koparıp getirmek istiyorum,amakalbim gibi ellerimde yanar diye korkuyorum

ben seni deli gibi sevdim sen beni deliyim diye sevmedin

eğer beni u sokakta,bu mahallede,bu şehirde bulamazsan sevgilimbilki ben,gözlerinin daldığı yerdeyim

ne seni unutmak için bir çabam var içimde,nede aşkımı körükleyen bir rüzgar.Ne seni görmeden durabilecek kadar güçlüyüm,nede seni görmeye dayanacak bir kalbim var

seni bulmaktan çok aramak isterim,seni sevmeden önce anlamak isterim,seni bir ömür boyu bitirmek değil,sana hep baştan başlamak isterim

rüzgara hakim olamıyorsan yelkenlerini ona göre ayarla,ve unutmaki hayat karşılaştığın güçlüklerle değil gemiyi limana getirip getirmediğinle ilgilenir

gözlerim kör olsa görmesem seni,hafızam silinse bilmesem seni,hiç kimse tanımaz olsada beni,kendimi unuturumda asla unutmam seni

sevmek insanların birbirlerine bakmaları değil birlikte aynı yöne bakmalarıdır
moderatör
moderatör

- Similar topics