YANBOLU GENÇLİK SİTESİNE HOŞGELDİNİZ.......
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bilgisayarınızı açınca masaüstü gözükmüyormu? (Çözüm)

Bilgisayarınızı açınca masaüstü gözükmüyormu? (Çözüm) Empty Bilgisayarınızı açınca masaüstü gözükmüyormu? (Çözüm)

Mesaj  Admin Salı Nis. 07, 2009 10:45 pm

EveT Arkadaşlar . birçok arkadaşımızın başına gelen şey ekranı açınca masaüstü gözükmüyor . bunun nedeni explorer.exe nin bozuk olmasıdır ama korkmayın çözümü var . benim yaptıgım taktik şu .

Pc yi açınca hoşgeldiniz yazısı geç açılıyor ? ve sorada ekranda sadece masaüstü gözüküyor yanda simgeler dosyalar yok ? evet yok . çözüm ise çok basit

sadece elimizde 2.bir oturum olması yani 2 tane oturum yeterli .

ctrl+alt+del > Bilgisayarı kapat > Kullanıcı Degiştir'e basalım

Ekrandan çıkıp mavi ekrana gelecek ve 2 oturumu gösterecek diger oturuma basın o ekrana gelecek . sevinmeyin hemen geldi diye daha işimiz var sadece 10 ila 20dk arası sürüyor ..

evet iyi dinleyin beyler .

Başlat > Tüm Programlar > Donaltılar > Sistem Araçları > Sistemi Geri Yükle '

sistemi geri yükleye basalım . ve en geç olan tarihe alalım mesala bugün ayın 10 u ise en geçi 7 veya 6 dır 6 ya alalım en geçi . ileri ye basalım ardından sistem geri yüklenecek biraz vaktinizi alacak ama format parasını vermekten iyidir degilmi . he sizin dosyalarınız gene aynı kalacak hiç bişi degişmicek . sistem geri yüklendikten sora pc nizi kapatın , ve tekrar açın masaüstü nü göremediginiz oturumu açın masaüstü gelecektir . bana sorunuz şu olmalıdır : SEN NERDEN BİLİYORSUN

benim başıma 3.ncü gelişi bu . ilkinde bilmiyordum bu taktigi biraz internette araştırdım ve 2.nci 3.ncü oluşunda aynı taktigimi yaptım ve başarılı oldum eger olursa emege saydı + teşekkürlerinizi esirgemeyin . tşkler .
Admin
Admin
Admin

https://yanbolugenclik.yetkin-forum.com